Huidcrème Om Vlekken Tegen Te Gaan

Huidcrème Om Vlekken Tegen Te Gaan

Huidcrème Om Vlekken Tegen Te Gaan

Vlekken op de huid kunnen in vele vormen komen. Denk aan moedervlekken, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken. Ook kunnen vlekken grote delen van het lichaam bedekken zoals zwangerschapsmaskers. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend. Toch is het heel persoonlijk wanneer iemand er zoveel last van heeft dat hij of zij ervoor kiest om de pigmentvlekken te lijf te gaan.

Oorzaken Van Vlekken Op De Huid

Zoals ieder mens verschillend is. Zo is iedere huid natuurlijk ook anders. Toch zijn er enkele hoofdoorzaken waardoor vlekken op de huid meestal ontstaan.

1) Door je leven te lijden ontwikkel je steeds meer melanine (pigment) in de huid.

2) Door wisselingen in de hormoonhuishouding kun je ook pigmentatie vorming krijgen.

3) Heeft éé van je ouders familielid erg veel vlekken op de huid?dan kan je maar net de pech hebben dat je deze ook zult ontwikkelen op latere leeftijd.

4) Hou je erg van de zon of bezoek je met enige regelmaat een zonnebank dan heb je nu en tijdens de rest van je leven meer kans op het ontstaan van pigmentvlekken op het lichaam.

Van pigmentvlekken afkomen

Ieder mens is natuurlijk speciaal. Met wat vlekken op je gezicht, of met een geheel gezicht vol met sproetjes ben je natuurlijk niet minder mooi. Toch vinden vooral vrouwen dat ze een mooi gezicht zonder vlekjes moeten nastreven. Om dit te bereiken kun je natuurlijk kiezen voor make-up, foundation en 1001 andere producten die je op je huid kunt aanbrengen om wederom 1 dag te kunnen stralen. Helaas moet je dit elke dag blijven herhalen en zijn deze producten vaak niet gezond voor de huid op langer termijn.

Zelf aan de slag

Anno 2015/2016 is het mogelijk om via diverse huidbehandelingen waaronder een IPL pigmentvlekken minder zichtbaar te maken. Deze behandelingen zijn helaas niet erg goedkoop. Tevens is er al uit onderzoek gebleken dat een dermate snelle bleking van pigment op lange termijn niet goed is voor je huid. Wel heeft het één voordeel dat je razendsnel resultaat hebt.

Pigmentvlekken zichtbaar verminderen

U had er misschien al van gehoord. Het is inderdaad waar. Als je de IPL en Chemische peelings overslaat dan blijft er een whitening crème over. Een dergelijke crème maakt het donkere pigment week na week iets lichter. Als je kiest voor Skinlight crème dan kies je voor de eerste Nederlandse whitening crème met de onderstaande positieve eigenschappen.

  • Bestaat uit natuurlijke stoffen
  • Bevat geen parfum of geurstoffen
  • PH neutraal en Hypoallergeen
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Kan langdurig worden gebruikt.

Eén gedachte over “ Huidcrème Om Vlekken Tegen Te Gaan

  1. De huid maakt pigment aan bij blootstelling aan zonlicht. Pigment beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van zonlicht (UV-straling). Soms maakt de huid op de ene plaats meer pigment aan dan op de andere en ontstaan er donkere vlekken. Waarom dit gebeurt is niet altijd duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *