Getest: de beste huidblekende crème

Getest: de beste huidblekende crème

Wanneer je opzoek bent naar een huidblekende crème dan stuit je vaak op allerlei negatieve berichtgevingen. Terwijl wanneer je zoekt op bruining van de huid dit nooit het geval is. Dit is eigenlijk een heel apart verhaal wij zullen het daarom eens goed van alle kanten bekijken. Daarnaast willen wij u ook voorzien van bruikbare tips en informatie om uw streven namelijk een lichtere huid te binnen handbereik te brengen. Veel lees plezier. Eventuele vragen, commentaren of kritiek kunt u altijd even doormailen.

gezicht bleken, donkere vlekken in gezicht
Donkere pigmentvlek, gemakkelijk te behandelen met een verlichtende crème.

Waardoor ontstaan vervelende vlekken op de huid?

Al jaren is het bekent dat donkere huidvlekken ook wel pigmentvlekken, moedervlekken, ouderdomsvlekken, en dergelijke ontstaan door teveel blootstelling aan de zon. Vandaag de dag is men hier in ieder geval wel eerlijk over. Toch verteld niemand de waarheid dat langdurig zonnen met een goede SPF crème helemaal niet voldoende is om uw huid te beschermen tegen de zon. Bescherm u zelf en ga niet langer dan strikt noodzakelijk zonnebaden.

Wat Houd Een Huidblekende Crème In

Zo, dan kunnen wij ons verhaal vervolgen. Een huidblekende crème is een formule die het donkere pigment waarop je de crème aanpakt langzaam lichter maakt. Heeft u bijvoorbeeld last van een pigmentvlek midden op uw neus? Dan brengt u deze crème 2 maal daags aan op het pigmentvlekje op uw neus. Na ongeveer 3 – 5 weken gaat u resultaat zien. In het geval van een pigmentvlekje op uw neus kunt u letterlijk vele maanden lang vooruit met 1 verpakkingen.

gezicht bleken, donkere vlekken in gezicht
Donkere pigmentvlek, gemakkelijk te behandelen met een verlichtende crème.

Hoe Bevorder Ik De Werking Van Een Huidblekende Crème?

Natuurlijk zijn er altijd methodes om te zorgen dat de blekende crème beter zijn werk kan doen. Onderstaand enkele bruikbare en toepasbare tips:

  1. Indien u het in het gezicht gebruikt, smeer dan ook altijd een SPF crème op.
  2. Zorg ervoor dat u uw huid elke dag goed reinigt van zweet en vuil.
  3. Genoeg water drinken, zo ongeveer 2 liter water per dag
  4. Drink eens wat minder alcoholische drankjes.
  5. Wees ook matig met de consumptie van vette snacks en bewerkt voedsel. U bent namelijk wat u eet!
  6. Door meer lichaamsbeweging worden uw huidcellen ook beter voorzien van gezonde stoffen.
gezicht bleken, donkere vlekken in gezicht
Donkere pigmentvlek, gemakkelijk te behandelen met een verlichtende crème.

Kortom u kunt de huidblekende formule zeker ondersteunen en verbeteren als u de bovenstaande tips toe zult passen.

Waar Kan Ik Een Huidbleker Bestellen?

U kunt Skinlight Crème online bestellen. Deze crème is op natuurlijke basis, bevat geen parfum en is PH neutraal. Dit betekend dat het voor alle huidtypen en huidskleuren zeer geschikt is voor het verminderen van pigmentvlekken en het verbleken van de huid.

Eén gedachte over “ Getest: de beste huidblekende crème

  1. Wil mijn gezicht, nek en armen bleken. Mijn huid wordt heel snel heel erg donker en nu ik ouder word steeds ongelijker. Sommige delen van mijn lichaam zoals mijn nek zijn echt gewoon zwart terwijl andere delen zoals mijn benen wel weer mooi zijn. Ben wel heeeel erg benieuwd naar dit huidbleek product van skinlight, lees er toch wel veel goeds over maar de meningen zijn wel een beetje verdeeld. Hier iemand met ervaring die mij kan helpen???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *