Skinlight reviews en ervaringen

Skinlight reviews en ervaringen

Huid bleken is er voor iedereen die zich zelfverzekerder wil voelen. Het is niet zozeer een trend, maar meer een hulpmiddel om een stuk zekerder voor de dag te komen. Je bent nooit te oud om je huid te laten bleken of je huid lichter maken. Ouderen hebben veel pigment opgebouwd, en dat kan zich ontwikkelen in een ophoping dat resulteert in pigmentvlekken in het gezicht, hals of handen. Met Skinlight kun je zelf aan de slag en is het wel degelijk mogelijk de huid in zijn geheel of op bepaalde plekken op te lichten.

zwarte vlekken op huid
Huid bleken met creme

Is huid bleken met Skin light mogelijk? Met Skinlight doet u er 8 tot 12 weken over maar u smeert maar 2 keer per dag een beetje op. Dat is toch snel huid bleken of niet? Laat maar zien dat je nog blij bent met je lijf en dat je er goed voor zorgt. De beste manier om je huid te bleken is door middel van een thuisbleekset. Een crème gebaseerd op natuurlijke ingrediënten dat de huid niet beschadigd. 2 keer daags smeren en binnen 4-6 weken ziet u een prachtig resultaat. Op youtube.nl zijn er filmpjes en instructies te zien van de crème. Zoek op youtube, huid bleken. Dan zie je ook tips om je huid lichter te maken.

Reviews

Tom, 64 jaar. Ik heb onlangs een crème gekocht op aanraden van mijn vrouw. Ze vond de donkere plekken onder mijn oksels niet mooi en dacht dat dit zou helpen. Na veel reviews over huidblekente hebben gelezen, heb ik de crème aangeschaft. En inderdaad, het resultaat is goed gelukt. Binnen ongeveer vijf weken ben ik gestopt en nu onderhoud ik de kleur door iedere twee a drie een keer per week te smeren. Prijs/kwaliteitsverhouding van Skinlight is prima.

gezicht bleken, donkere vlekken in gezicht
Huid bleken en manieren van huid bleken

Ria, 52 jaar. Al jaren loop ik rond met pigmentvlekken op mijn handen, naarmate de jaren verstrijken worden het er meer en dat is vanaf nu afgelopen. Zo een twee drie naar een kliniek stappen durfde ik niet, mede omdat ik daar negatieve verhalen over hoorde en het simpelweg eng vind. Mengingen van onder andere Citroen met oliën heb ik geprobeerd maar dat leverde geen resultaten op. Na wat gegoogle heb ik een bleekmiddel besteld en nu krap anderhalve maand is het aanzienlijk minder geworden. Daarna heb ik het op advies qua gebruik terug gebracht. Ook kreeg ik het advies om een sunblock op mijn handen te gaan gebruiken om terugval te voorkomen.. Ik ben in ieder geval erg tevreden en raad het zeker mijn vriendinnen aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *