Welke huidbleek mogelijkheden zijn er?

Welke huidbleek mogelijkheden zijn er?

Natuurlijke middelen zoals citroensap staan bekend om de huidbleek makende effecten. Vrouwen en mannen gebruiken dit ook vaak om hun haren blonder te maken of om de tanden witter te krijgen.

zwarte vlekken op huid

Zelf huidbleek maskertjes maken

Een ander middeltje wat gebruikt wordt zijn tomaten. Tomaten verminderen de pigmentatie van de huid en samen met de citroen is het dus een fijn maskertje. Het werkt dus inderdaad licht blekend maar je kunt het niet vaak genoeg gebruiken om echt mooi resultaat te krijgen, 2 keer per week is echt het maximum anders droogt de huid uit en brengt het alleen maar schade toe.

gezicht bleken, donkere vlekken in gezicht
Huid bleken en manieren van huid bleken

Er is ook een papje wat je kunt maken van citroen en amandel. Een beetje zoethoutextract erbij en sandelhoutpoeder en je hebt een maskertje die bleekt en verzorgend is. Bij deze geld ook weer maximaal 2 keer per week gebruiken, niet vaker anders beschadig je de huid.

Bij een kliniek beloven ze een mooie lichte huid. Licht ja, dat klopt maar mooi niet. Ze gebruiken er chemische crèmes en bleekmiddelen die schade toebrengen aan de huid. Aangezien je meerdere malen terug moet komen voor een behandeling is dit zeker niet aan te raden! Pas op met aanbiedingen zoals: met korting huid bleken. Met korting huid bleken betekent meestal dat je vaak terug moet komen om een keer echt resultaat te zien en zo word het alsnog een duur grapje. Tevens is het bleken van de huid nooit permanent, je zult altijd terug moeten komen om de kleur te onderhouden. Dit kan vooral een dure grap worden in de zomermaanden wanneer er volop zon is.

Naar het buitenland

In het buitenland je huid bleken scheelt wellicht kosten. We weten allemaal dat de meeste behandelingen in het buitenland vele malen goedkoper zijn dan in Nederland of België, dat betekent echter niet vaak dat het gebeurt door ervaren artsen of specialisten. In het buitenland je huid bleken vraagt vaak wel om problemen net als met andere operaties zoals borstvergrotingen of botox om maar even een aantal voorbeelden te noemen. Ook worden er ingrediënten gebruikt die vaak in Nederland verboden zijn of alleen te krijgen is via een speciaal recept via de huidarts. Gaat het mis met de huid krijg je ook geen vergoeding via je ziekenfonds in Nederland. Het is dus echt niet aan te raden om je huid te laten bleken in het buitenland.

Wat is dan wel de beste manier om op een natuurlijke manier je huid te bleken?
Je kunt je huidskleur lichter maken door een middel tegen donkere kringen te gebruiken of een lotion om je huid lichter te maken. Ook wel bleken van je huid genoemd. Met een lotion om je huid lichter te maken is het voordeel dat je weinig hoeft te gebruiken en lang met het product doet.

huid bleken voor en na

Aan de slag met een huidbleek crème

Skinlight is een natuurlijk product en een goed middel tegen donkere kringen dat de huid bleekt. Het belooft geen lichte huid in 1 dag maar als je rustig 2 keer per dag smeert de eerste 30-45 dagen dan heeft u na die dagen een vele mooiere huid, al een stuk in de richting als je uiteindelijke doel. Geen agressieve bleekmiddel maar rustige, verzorgende ingrediënten waar uw huid blij van word!

zwarte vlekken op huid
Huid bleken met creme

Bij alles geldt: test eerst een beetje van het product op een stukje huid, kies een onopvallend plekje zoals je dijbeen, voordat u grotere delen gaat insmeren met iets waar u misschien niet tegen kan. Ook natuurlijke producten kunnen uw huid irriteren of een allergische reactie oproepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *