Skin bleaching wat is het en hoe werkt het?

skin bleaching, skinlight creme, pigmentvlekken creme

De ideale crème voor elke huid

Je huid bleken is tegenwoordig een hype. Hoe lichter je huid, hoe mooier je bevonden wordt. Je kunt kiezen om je huid te laten bleken in een speciale kliniek, alleen moet je daarvoor een flinke prijs betalen, zowel letterlijk als figuurlijk. Je huid wordt via een behandeling in een kliniek wel extreem licht en dat in maar 1 tot 2 behandelingen. Maar de prijs die je ervoor betaalt, is dat het heel slecht voor je gezondheid is. Te snel bleken kan huidschade veroorzaken.

Skin bleaching wat is het en hoe werkt het

Zelf bleken is dan ook de beste manier. Op die manier houdt je het blekings proces zelf in de hand en kan het bleken in alle rust gebeuren. Het zelf bleken kan door skin bleaching en heeft zo zijn voordelen. Misschien vraag je je af: ‘Skin bleaching wat is het en hoe werkt het?’

Skin bleaching is het bleken van je huid door middel van een crème die uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dus geen chemische middelen die een agressieve werking hebben en meer schade aanbrengen dan je lief is.

Het gebruik van skin bleaching

Voordat je de huid gaat insmeren met de bleach crème, moet je het altijd eerst op een klein plekje huid uitproberen, om te kijken of je geen allergische reacties krijgt. Als blijkt dat je er geen last van hebt, kun je het zorgeloos gebruiken.

Je maakt eerst je huid schoon, want dan werkt het middel het beste. Nu kun je de crème 2x daags aanbrengen. Je herhaalt dit net zo lang totdat je de gewenste tint hebt bereikt. Daarna moet je wekelijks een onderhoudsdosis gebruiken.

Belangrijke informatie

Net zoals alle andere medicijnen heeft ook de bleaching crème een gebruiksaanwijzing. Houdt je hier ook aan, zodat je vervelende ongemakken kunt voorkomen.

Summary
Skin bleaching wat is het en hoe werkt het?
Article Name
Skin bleaching wat is het en hoe werkt het?
Description
Wat is "Skin Bleaching" nou precies en waarvoor wordt het gebruikt. Het product kun je toepassen om ongewenst donker pigment te verwijderen. Je maakt het pigment als het ware lichter. Lees er hier meer over.
Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *