Op een effectieve manier de huid oplichten

Een mooi uiterlijk is belangrijk in deze tijd. Helaas is het ook de tijd van de crisis. We zetten hier de gemiddelde kosten huid bleken op een rijtje.

Huid bleken in een salon: Er zijn salons waar je je huid kunt laten bleken. De schoonheidsspecialisten werken met een crème die meteen de huid bleekt. De crèmes zijn vaak wel erg agressief omdat het het middel hydrochinon bevat. Deze crème is ook alleen verkrijgbaar op doktersrecept.

De behandeling moet een paar keer herhaald worden. Het effect is meteen zichtbaar maar verdwijnt ook weer na 2 a 3 maanden. De kosten van het bleken van je huid in een salon liggen tussen de 200 en 600 euro afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen stuk huid.

Huid laten bleken in een kliniek: Deze behandeling was eerst behoorlijk populair. Vooral omdat het de enige manier was om je huid te laten bleken. Deze behandelingen gebeuren door een plastisch chirurg. De behandeling zelf duurt een half uur tot een uur en is direct zichtbaar. Uw huid is meteen licht. Maar er kleeft een grote maar aan: het is risicovol. Ten eerste is het een pijnlijke behandeling die scheurtjes kan achterlaten in de darmen en anus en het schadelijk voor je huid zeggen de experts die het onder de loep hebben genomen. De behandelingen voor het bleken van je huid in een kliniek liggen tussen de 300 en 700 euro. Helaas is hier het effect ook maar van korte duur. Na 2 a 3 maanden moet u opnieuw een behandeling aan gaan vragen.

Echt goedkoop je huid bleken met een huid bleek crème: Deze optie is tot nu toe als beste uit de bus gekomen. Voor veel mensen is het een taboe om een lichaamsdeel te laten bleken. Met bijvoorbeeld je oksels of je anus ga je niet graag naar een arts. Daarom is er nu een huid bleek crème op de markt gebracht die je zelf kunt aanbrengen op de delen van je lijf die je wilt bleken of lichter wilt maken. Het is een veilige manier, er zitten geen schadelijke ingrediënten in die de huid kunnen beschadigen. Je ziet niet direct resultaat omdat het geen agressief bleekmiddel is. Als u 4-6 weken 2 keer per dag netjes de crème heeft opgebracht zult u een heel mooi resultaat hebben. Een heel groot voordeel is dat u de crème kunt blijven smeren zodat de huid permanent licht en gezond blijft en u niet elke keer hoeft te betalen voor een dure behandeling. De kosten zijn 45 euro voor een tube. 

Summary
Article Name
Effectieve manier de huid oplichten
Description
De belangrijkste methodes om de huid net wat lichter, mooier en stralender eruit te laten zien. Ervaar het verschil.
Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *