Huid bleken voor en na

De weg naar een mooie egale huid

gezicht lichter maken, gezicht bleken, huid lichter maken

Sommige mensen hebben een donkere huid, maar willen graag een lichtere huid hebben. Andere hebben last van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of acnelittekens waar ze heel graag van af willen. Vroeger liep je voor deze kwalen bij een dermatoloog, maar tegenwoordig kun je er ook zelf iets aan doen. Je kunt je huid weer mooi egaal van kleur maken door je huid te bleken. De verschillen die zichtbaar zijn van huid bleken voor en na het bleken zijn immens.

Huid bleken voor en na

Als je er over denkt om je huid te bleken, dan vraag je je misschien wel af, wat het daadwerkelijke effect van bleken is. Je zult versteld staan van het resultaat. Na het bleken is je huid wel twee tinten lichter dan dat hij was. Leg het verschil maar eens vast op een foto van het huid bleken voor en na het bleken. Ook pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verdwijnen als je je huid bleekt.

Waar moet je op letten?

Belangrijk is om te weten als je op zoek bent naar een crème dat de huid lichter maakt, dat er veel producten in de handel zijn, die een agressieve werking hebben. Dit kan resulteren in blijvende schade aan je huid, met alle gevolgen van dien. Koop daarom alleen crèmes die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Deze middelen hebben een lage concentratie, waardoor het bleken rustig verloopt en niet te snel. Want ook te snel bleken kan schadelijke gevolgen hebben voor je huid. Er kunnen dan brandplekken ontstaan, die blijvende littekens veroorzaakt. Je huid wordt er dan niet mooier op.

Natuurlijk bestaan er ook diverse huismiddeltjes die je kunt gebruiken om je huid te bleken. De meest voorkomende is citroensap in combinatie met limoensap en tomaat. Maar je kunt ook zoethoutextract gebruiken of een masker van sandelhout poeder met citroen en komkommer.

Een gedachte over “Huid bleken voor en na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>