Donkere vlekken in het gezicht lichter maken

Tips voor een vlekvrij gezicht

Het hebben van vlekken in je gezicht is nooit leuk. Het is dan ook heel begrijpelijk dat je hier iets aan wilt doen. Je kunt donkere vlekken in het gezicht lichter maken op verschillende manieren, waardoor de kleur van je gezicht weer egaal wordt. Tegenwoordig is het heel erg hip om een lichte kleur te hebben. Alles draait om hoe lichter, hoe beter.

pigmentvlekken in het gezicht, pigmentvlekken verminderen, pigmentvlekken verwijderen, wat zijn pigmentvlekken

Oorzaken van donkere vlekken in de huid

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met vlekjes op de huid, dit kunnen moedervlekken, pigmentvlekken, maar ook sproeten zijn. Maar waar komen deze vlekken dan vandaan? Het ene moment heb je ze niet en het andere moment zitten er allerlei oneffenheden in je gezicht. De grootste boosdoener is de zon waaraan je blootgesteld wordt, maar ook hormonale schommelingen en bijwerkingen van medicijnen zijn een oorzaak van deze hyper pigmentatie. Al deze pigmentatie plekken hebben een aparte naam en een eigen oorzaak.

Verschillende manieren

In onze huidige maatschappij zijn er allerlei middeltjes ontwikkelt, die donkere vlekken in het gezicht lichter maken. Je kunt een crème gebruiken, die je op de vlekken aanbrengt. Dit doe je 2x daags totdat het gewenste resultaat bereikt is. Daarna kun je als onderhoudsdosis naar 1x per week gaan.

Toch zijn er ook een aantal huismiddeltjes die goed werken. Je maakt de donkere vlekken in het gezicht lichter, maar je bleekt ze niet echt. Met zonnebrandcrème kun je veel bereiken en niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Daarnaast werkt ook een foundation goed. Als je twee tinten lichter neemt dan je eigen huidskleur en je gezicht hiermee insmeert, dan wonder de vlekken ook lichter.

Het nadeel van deze huismiddeltjes is, dat ze geen blijvende werking hebben. Als de zonnebrand van je gezicht is gespoeld en de make-up verwijdert is, zie je de vlekken weer terug.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Skinlight
Product Name
Skinlight Whitening
Price
EUR 42.09
Product Availability
Available in Stock

Een gedachte over “Donkere vlekken in het gezicht lichter maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *